Скачать книгу - Kehakeel armastuses ja flirdis



Suurparane raamat enda teadmiste taiendamiseks kehakeelest ning psuhholoogiast armastuse ja flirdi kontekstis. Erinevalt tavaparastest kehakeelt kasitlevatest valjaannetest, illustreerib kaesolevat teost ule 70 erineva pildi, millele on lisatud kommentaarid fotodel olevate isikute kehakeele kohta. Lihtsalt ja ponevalt kirjutatud teos, mille abil enda teadmisi taiendada, meid koiki koige enam puudutava tunde – armastusega seonduvas.
Ulli Kukumagi on aastaid opetanud kehakeelt ja kommunikatsiooni ning valetamise tuvastamist. „Keha ja alateadvus reageerivad esimesena. Alles seejarel jouame motete ja tegudeni,“ iseloomustab autor inimkaitumist. "Kehakeel paljastab ka peidetud tunded.“


Armastusest sundinud Armastusest sundinud

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Leedi Marcia Woode, Grateswoode?i krahvi ilus, kuid kangekaelne tutar, on otsustanud, et ta ei abiellu isa soovil Roux? hertsogi Armond?iga. Aga kui ta on sunnitud hertsogiga kohtuma, avastab ta, et ka mees on niisama kangekaelselt abiellumise vastu, kuna ta meelitati kunagi abiellu naisega, kes oli vaimuhaige.


Ingmar Bergman. Jutustus armastusest, seksist ja truudusetusest Ingmar Bergman. Jutustus armastusest, seksist ja truudusetusest

Автор: Thomas Sjoberg

Год издания: 

Kuulus filmilavastaja Ingmar Bergman (1918-2007) on ilmselt uks koigi aegade kuulsamaid rootslasi, oma aja vaieldamatu klassik. Inimesena oli Bergman keeruline isiksus, tal jai selja taha viis abielu ja kaheksa last. Rootsi ajakirjanik Thomas Sjoberg on oma komu tekitanud raamatus uritanud vaadelda fassaadi taha ja peale kirjeldab varvikalt peale tooalaste saavutuste ka Bergmani eraelu.


Minu Liibua. Hirmust ja armastusest Minu Liibua. Hirmust ja armastusest

Автор: Kaja Kahu

Год издания: 

…Ule Juhani ola naen ruhmavestluse teemat. Subject: Kahu family escape. Asi on tosine. Meie paastmisega tegeleb suure korporatsiooni peakontor isiklikult.…Seisatan meie luksusliku basseini juures ja juurdlen: kas mul tuleks meie koer uputada ja kas ma saaksin sellega hakkama?…Ma kardan, jumal kull, kuidas ma kardan. Siin ma istun, armastatud mehe korval, kellel kaed talle suunatud pussitoru ees ules tostetud. Mis ma teen, kui sojamees paastikule vajutab? Tahaksin vaadata auto tagapingile, kuidas Kata hakkama saab, ja peas vasardab hirmumote: mida ma teen, kui ta osutab pussiga Kata peale ja utleb, et sina tuled valja?Jah, see juhtus meiega. Pariselt. Niisugusest lopust hoolimata oli minu Liibua siiski vaimustav kogemus. Ja voibolla just tanu loppvaatusele sai sellest nii ergas oppetund heast ja halvast, inimesest ja jumalast, hirmust ja armastusest.