Скачать книгу - Pogenemine Venemaalt



Lopetanud Venemaal tahtsa tooulesande, alustab vikont Bredon tagasisoitu Inglismaale ning avastab oma kupeest ootamatu kulalise. See on kaunis neiu, kes pogeneb Venemaalt, sest julm ja hoolimatu tsaar tahab teda enda valjavalituga paari panna. Poolenisti inglise paritolu kaunitar palub kuninganna antud tooulesannet taitvalt harrasmehelt abi ja hulljulget vaprust. Kuid nende lugu mehe ja naisena algab alles siis, kui nad uletavad viimase piiri. Abielludes suures ohus, satuvad nad maailma suurimasse seiklusse – igavesti kestva armastuse kutke.


Pogenemine paradiisi Pogenemine paradiisi

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Kui Zarina Brydeni vanemad hukkuvad, asub ta elama oma onu ja onunaise juurde. Ehkki ristiema on parandanud Zarinale tohutu suure hulga raha, on range kindralist onu tema ametlik eestkostja. Ja kui kindral teatab, et Zarina peab abielluma Malnesbury hertsogiga, kes on temast palju aastaid vanem, on Zarina meeleheitel ja tema moistus otsas. Siis avastab ta ratsutama minnes, et naabermois muuakse selle enesetapu sooritanud omaniku Darcy Linwoodi volgade katteks maha. Muuki korraldab Darcy noorem vend Rolfe, kes on selleks puhuks Indiast koju tulnud. Zarina peas areneb mote… Ta maksab volad kinni ja sailitab moisa, kui Rolfe on nous temaga kihluma, et paasta Zarina sunnitud abielu kuusist. Rolfe noustub vastumeelselt. Juhtides onu valedele jalgedele, alustavad Zarina ja Rolfe kummalist teekonda…


Polarise pogenemine I Polarise pogenemine I

Автор: Laura Koiv

Год издания: 

Graafiline novell ja koomiks poisist Polaris, kes loo sisse ara kaob ja kohtab oma teel mitmeid veelinnurahva lugudest parit koletisi.