Скачать книгу - Soovituskirjad. Koigile, kes jaavad ukskord vanaks



Palju motlemisainet pakkuv armastusromaan koigile, kes on valismaal tootanud voi kes kavatsevad sinna minna, ja neile, kes on mures oma vanade haigete vanemate parast. Merle Sild kirjutab oma esikromaanis „Soovituskirjad“ tootu korgharidusega naise rasketest valikutest tanapaeva Eestis. Valismaise tooturu avanedes laheb ka peategelane Mari Kullerkupp vooluga kaasa. Viie aasta jooksul rannates satub Mari turvalisest Soomest Pohja-Inglismaa immigrantidevaenulikku vaikelinna ja tootab seal dementsete psuhhokroonikute hooldekodus koos teiste Eestist varvatud naistega. Maailmalinn London, kuhu Mari esimesel voimalusel pogeneb, tekitab samaaegselt unistusi nii kesklinna kunstigaleriist kui uksildasest maamajakesest Eesti vaiksete metsade keskel. Kui Alzheimeri-haige professoriproua hooldajat vajab, votab Mari selle pakkumise vastu. Elu rahulikus mereaarses kuurortlinnas annab talle aega oma puruneva abielu ule jarele moelda. Uhel kaunil joulueelsel paeval saadab klassiode Birgit Anderson talle meili, mis nende molema ullatuseks muudab Mari elu igaveseks…


Koigile saab kurikaga virutada Koigile saab kurikaga virutada

Автор: Taavi Kangur

Год издания: 

Kalle Marve leiab ennast keset vihast peretuli. Koik, mis tundus olema terasesse valatud, laguneb uleoo. Uut elu luua puudes soidab ta Tallinna. Hoolimata algsetest ebameeldivustest, naib koik laabuvat. Kuid siis satub Kalle pooljuhuslikult kuritegelikku seltskonda ning sundmused valjuvad kontrolli alt. Taavi Kangur (snd 1974) on varem kirjutanud peamiselt luhijutte ja novelle, millest moned on avaldatud kvartaliajakirjas Algernon. Parast luhijutuvoistlusel nii teise kui ka kolmanda koha voitmist otsustas ta, et aeg on kups raamat kirjutada. “Koigile saab kurikaga virutada” saavutas 2010. aasta Tanapaeva romaanivoistlusel II koha.


Sobrad, kes jaavad. Mischief Bay, 2. raamat Sobrad, kes jaavad. Mischief Bay, 2. raamat

Автор: Susan Mallery

Год издания: 

Lastega viis aastat kodus olnud, ihkab Gabby Schaefer iga hinna eest tagasi toole. Et saaks ometigi segamatult tualetis kaia! Et kaksikud ei karatseks ukse taga, et abikaasa ei tormaks sisse, et kasututar ei jonniks. Aga kui poorased uudised ja abikaasa jalustrabavad ootused loovad ta plaanid sassi, peab Gabby voitlema oiguse eest elada omaenda elu….