Скачать книгу - Soti muinasjutud ja muistendid



Imetabane soti rahvajuttude kogumik koigile muinasjutusopradele. Uheksas valitud loos seiklevad harjapolvlased, vetevaimud, hiiglased, merekoletised ning muidugi moista vaprad ja kavalad kangelased. Iga jutu juhatab sisse tore pilt. Raamatust leiate lood: „Katherine Pahklilemb“, „Hulgekutt ja nakk“, „Isand Morphie ja vetevaim“, „Ferne-Deni harjapolvlane“, „Tam Lin“, „Uksildane hiiglane“, „Assipattle ja Mester Stoorworm“, „Hall hunt“; „Volutud jalutuskepp“.


Inglise muinasjutud ja muistendid Inglise muinasjutud ja muistendid

Автор: Tiia Krass (tolkija)

Год издания: 

Vahvate illustratsioonidega kogumik sisaldab kummet Inglismaal palavalt armastatud muinasjuttu ja muistendit: Laisk Jack; Tom Vips-Vops; Dick Whittington ja tema kass; Korkjamuts; Kolm ullikest; Volusalv; Kolm sulge; Tiksuv karnkonn; Laterna-Jack; Puha Juri vanalt healt Inglismaalt.


Koige armsamad muinasjutud Koige armsamad muinasjutud

Автор: Margit Mikk-Sokk

Год издания: 

Kaunite piltidega illustreeritud eraamatusse on koondatud labi aegade koige armastatumad muinasjutud: Lumivalgeke ja seitse poialpoissi, Saabastega kass, Punamutsike ja Tuhkatriinu.


Paiklikud ennemuistsed jutud. Muistendid Paiklikud ennemuistsed jutud. Muistendid

Автор: Friedrich Reinhold Kreutzwald

Год издания: 

Siia raamatusse on kokku kogutud 18 muistendit, mille autoriteks on Fr. R. Kreutzwald ning Fr. R. Faehlmann. Kaunid illustratsioonid tegi raamatule Triinu Lille.


Tartumaa muinasjutud Tartumaa muinasjutud

Автор: Matthias Johann Eisen

Год издания: 



Kohalised Eesti muinasjutud Kohalised Eesti muinasjutud

Автор: Matthias Johann Eisen

Год издания: