Скачать книгу - Mang armastusega



Ei tohi lopmatult motelda olnule, piinata end motetega ebaonnest. Parem minna edasi, heita olgadelt uleelamiste koorem. Sel juhul naeratab sulle onn ja koik laheb korda.


Armastusega Venemaast Armastusega Venemaast

Автор: Ivari Vee

Год издания: 

Selle raamatu kaante vahele on kogutud 16 intervjuud Venemaa tuntud kultuuritegelaste, nagu Sergei Lukjanenko («Oine vahtkond» ja «Paevane vahtkond» ilmunud ka eesti keeles), Karen Zahnazarov (rezissoor ja Mosfilmi direktor) ning teised, ajaloolaste, majandusteadlaste, politoloogide ja ajakirjanikega.


Armastusega fannidelt Armastusega fannidelt

Автор: Ketlin Priilinn

Год издания: 

Lisann oli uheteistaastane, kui temast sai maailmakuulsa bandi Dreamblue tulihingeline fann. Nuud, kaheksateistaastaselt, otsustab ta osaleda Dreamblue maailmaturneel, jargnedes bandile uheksasse riiki ja kaies kolmeteistkumnel kontserdil. Oma teekonnal tutvub ta paljude varvikate kaasfannidega, leiab nii sopru kui ka vaenlasi, satub tabaratesse olukordadesse ja hakkab mitmeid asju nagema uue pilguga. Reisi lopuni ei kaota Lisann lootust, et taitub tema suurim unistus – kohata oma ebajumalaid silmast silma ja oelda nendele, kui palju ta neid armastab. „Armastusega fannidelt” on noorteromaan, mis pakub sissevaadet fannikultuuri ja tutvustab paljudele raskesti moistetavat kirge, mis uhendab fanne nende iidolitega.


Armastusega hoitud. Kolmas raamat Armastusega hoitud. Kolmas raamat

Автор: Sherryl Woods

Год издания: 

Carltonite perekonna saaga jatkub looga sellest, kuidas uuesti armuda.Hoolimata oma tahelepanuvaarse perekonna joukusest ja mojuvoimust redutab Ben Carlton Virginia osariigi maapiirkonnas, kaaslaseks uksnes kunstianne ja hairivad malestused. Aga kui ta kohtub kosjasobitamiskalduvusega tadi Destiny utsitamisel kauni galeriiomaniku Kathleen Duganiga, hakkab tema haavatud suda jalle avanema – kuid ometi ei suuda ta traagilisi minevikusundmusi taielikult unustada.