Скачать книгу - Grey. "Viiskummend halli varjundit" labi Christiani silmade



E. L. James toob meieni Christiani enda sonadega ta motted,meenutused ja unenaod. Me naeme uuest varskest vaatepunktist armastuslugu,mis on paelunud miljoneid lugejaid ule kogu maailma.Christian Grey kontrollib koike oma maailmas, kus valitseb kord ja distsipliinning samas taielik tuhjus – kuni paevani, mil Anastasia Steele ta kabinettisona otseses mottes sisse kukub. Christian puuab naist unustada, ent tedavaldab tunnetetorm, mida ta ei moista ja mille vastu ei saa. Ana on vagaerinev teistest naistest – ta on uje ja ebamaine ning mehele tundub, et Ananaeb ta imelisest ariedust ja uhkest elustiilist sugavamale, otse ta kulmahaavatud sudamesse.Kas Christian suudab Anaga koos olles vabaneda lapsepolve oudustest, mis tedaigal oosel kummitavad? Voi toukavad mehe sunged ihad, kontrollivajadus jaenesepolgus Ana temast eemale ning havitavad Christiani orna lootuse?


Портрет Дориана Грея / The Picture of Dorian Grey. Великий Гэтсби / The Great Gatsby Портрет Дориана Грея / The Picture of Dorian Grey. Великий Гэтсби / The Great Gatsby

Автор: Оскар Уайльд

Год издания: 

В предлагаемый сборник вошли два шедевра мировой литературы: роман Ф.С. Фицджеральда «Великий Гэтсби» и «Портрет Дориана Грея» О. Уайльда. Тексты произведений сокращены и незначительно упрощены, а также сопровождаются постраничными комментариями и словарями, облегчающими чтение. Книга предназначается для продолжающих изучать английский язык (уровень 4 – Upper-Intermediate).


Christianity as old as the creation, or The gospel Christianity as old as the creation, or The gospel

Автор: Matthew Tindal

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Christianity as old as the creation, or The gospel / [Matthew Tindal]».


Histoire du christianisme d'Ethiopie et d'Armenie Histoire du christianisme d'Ethiopie et d'Armenie

Автор: Maturin Veyssiere La Croze

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Histoire du christianisme d'Ethiopie et d'Armenie / par monsieur Maturin Veyssiere La Croze».


Genie du Christianisme. T. 2 Genie du Christianisme. T. 2

Автор: Франсуа Рене де Шатобриан

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Genie du Christianisme : Tome 2 : ou beautes de la religion chretienne / par Francois-Auguste Chateaubriand».


Genie du Christianisme. T. 3 Genie du Christianisme. T. 3

Автор: Франсуа Рене де Шатобриан

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Tactik oder Theorie des Geschaftsganges in deliberirenden Volksstandeversammlungen / von Jeremias Bentham ; nach dessen hinterlassenen Papieren bearbeitet von St. Dumont».