Скачать книгу - Andaluusia sober. Sophie Brinkmanni triloogia I



Rootslase Alexander Soderbergi (s 1970) esikromaan koneleb rahvusvahelisest kuritegevusest. Romaani ekraniseerimisoigus on muudud Hollywoodi ja sellest loodetakse Stieg Larssoni romaanidega vorreldavat edulugu. On koguni oeldud, et „Andaluusia sobras“ kohtub lohetatoveeringuga tudruk Sopranodega. Kaunis ja tasane haiglaode Sophie Brinkmann tutvub haiglas sumpaatse patsiendi, autoonnetuse ohvri Hector Guzmaniga. Selle tagajarjel poimub Sophie elu laiahaardelise narko- ja relvaariga ning omavahel rivaalitsevate maffiaorganisatsioonidega. Tegelasteks on venelased, hispaanlased, kolumbialased ja rootslased, koik on ostetavad ja muudavad, kaasa arvatud politsei. Veritasu kehtib maffiamaailmas, nii nagu see kehtis viikingiajal. Autod lendavad ohku, laevadel toimuvad tulevahetused, mehi langeb uhel ja teisel pool ebamaarast rindejoont, ja Rootsi politsei teeb vaid nailisi katseid seda maailma ohjeldada.


Traite de philosophie psycho-physiologique Traite de philosophie psycho-physiologique

Автор: Nicolas Massias

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Traite de philosophie psycho-physiologique / Par le baron Massias».


De Paris, des moeurs, de la litterature, et de la philosophie De Paris, des moeurs, de la litterature, et de la philosophie

Автор: Jacques Barthelemy Salgues

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «De Paris, des moeurs, de la litterature, et de la philosophie / par J. B. S. Salgues».


Introduction a la philosophie, contenant la metaphysique et la logique Introduction a la philosophie, contenant la metaphysique et la logique

Автор: Willelm Jacob Gravesande

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Introduction a la philosophie, contenant la metaphysique et la logique / par G.J. 's Gravesande ; traduite du latin ; nouvelle edition revue, corrigee, et augmentee de l'art de raisonner par syllogismes».


Geschichte der neueren Philosophie. Bd. 6. Halfte 2 Geschichte der neueren Philosophie. Bd. 6. Halfte 2

Автор: Johann Gottlieb Buhle

Год издания: 

Примечание: История философии Нового времени от эпохи возрождения наук. Полный вариант заголовка: «Geschichte der neueren Philosophie seit der Epoche der Wiederherstellung der Wissenschaften. Bd. 6, Halfte 2 / von Johann Gottlieb Buhle».


Geschichte der neueren Philosophie. Bd. 6. Halfte 1 Geschichte der neueren Philosophie. Bd. 6. Halfte 1

Автор: Johann Gottlieb Buhle

Год издания: 

Примечание: История философии Нового времени от эпохи возрождения наук. Полный вариант заголовка: «Geschichte der neueren Philosophie seit der Epoche der Wiederherstellung der Wissenschaften. Bd. 6, Halfte 1 / von Johann Gottlieb Buhle».