Скачать книгу - Kattemaksukontor. 2. osa Kirst 3.osa Kulturistid ja kummipuu



Mihkel Ulmani valjamoeldud ja Kati Saara Vatmanni romaniseeritud «Kattemaksukontori» uus koide sisaldab kaks osa: «Kirst» ning «Kulturistid ja kummipuu». Kui sundmusi on keeruline ise valja moelda, siis tuleb muidugi elust enesest maha kirjutada – varvi siin igatahes jatkub. Aga kui elu hakkab jub raamatust snitti votma, siis on asjad karmid. Siis ei aita ka advokaadid, nii et poorduge Kattemaksukontorisse! None


Kattemaksukontor. I osa. Inglid ja narukaelad Kattemaksukontor. I osa. Inglid ja narukaelad

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Esimeses loos algavad sundmused, mis seriaali 100.osas lopliku lahenduse leidsid. Psuhhopaat, kelle ema nad isaga tema sunnipaeval maha jattis, hakkab emaga sarnanevaid naisi tapma. Voluv ja andekas, karismaatiline ja liigutav geenius, keda kehastas Tambet Tuisk, kui maletate. Kui mitte, saate TV3 kodukalt ule vaadata. Asjaolu, et romaniseering on soovitatud noortele 12+ tekitab vagisi motte, et lisaks lastele-keelatud raamatutele-filmidele kuulutatakse valja ka meestele keelatud. Tekivad vanasonade-pohised uussonad: mees raagib, kui kana pissib ja mees on kodu peegel ning mehe suu ei valeta… Selles ulmelises oovas on ka midagi head. Ahistatud isased ei saa enam sead olla, nad ei valeta sel lihtsal pohjusel, et kui harva saab – raakida ja uldse koike – pole aega bluffida. Voi vahemalt naised loodavad nii.


Suletud kirst Suletud kirst

Автор: Sophie Hannah

Год издания: 

„See, mida ma kavatsen teile oelda, sokeerib teid …“ Nende sonadega ullatab uks maailma armastatumaid lastekirjanikke leedi Athelinda Playford advokaati, kellele ta on usaldanud oma testamendi koostamise. Oodates kulalisi oma Iirimaa haarberisse pidulikule ohtusoogile, on leedi Playford otsustanud jatta oma kaks last ainsagi pennita – ja parandada kogu oma tohutu varandus raskelt haigele mehele, kel on jaanud elada vaid moned nadalad. Leedi Playfordi kulaliste seas on kaks voorast: kuulus belglasest detektiiv Hercule Poirot ja Scotland Yardi inspektor Edward Catchpool. Kumbki neist ei tea, miks teda on kutsutud – kuni Poirot hakkab kahtlustama, kas ei oota leedi Playford mitte morvakatset. Ent miks naib ta siis morvarit nii jarjekindlalt provotseerivat? Ja miks – kui morv Poirot’ pingutustest hoolimata siiski toimub – on ohvri isik nii ootamatu? Tanavu moodub sada aastat Agatha Christie kuulsaima kangelase Hercule Poirot’ esimesest kirjanduslikele lavalaudadele ilmumisest. Selle tahistamiseks tellis Agatha Christie Fond Sophie Hannah’lt romaani „Suletud kirst“. Raamat on kirja pandud igati Agatha Christie parimate romaanide vaariliselt. Sophie Hannah’ esimene Poirot’-romaan „Monogrammimorvad“ ilmus kirjastuses Varrak 2014. aastal.


Kirsten Boies Kinder- und Jugendbucher in der Grundschule und Sekundarstufe I Kirsten Boies Kinder- und Jugendbucher in der Grundschule und Sekundarstufe I

Автор: Wilhelm Steffens

Год издания: 



The Kirsten Dunst Handbook - Everything you need to know about Kirsten Dunst The Kirsten Dunst Handbook - Everything you need to know about Kirsten Dunst

Автор: Emily Smith

Год издания: 



Cougar. 3.osa. Voitlus Cougar. 3.osa. Voitlus

Автор: Helene Moss

Год издания: 

Eesti autori poolt pseudonuumi all kirjutatud triloogia „Cougar“ viimane osa raagib Seksijumala malelaual tule alla jaanud kuninga emotsionaalselt raskest vangerdusest oma sudamedaami kaitsmisel rundaja – deemonliku elu – vastu, ainsa relvana matiseisust paasemiseks lopuni siiras armastus.
Seljatanud hukutavad seksuaalsed ihad erinevate partnerite jarele, elades lopuks truu kaaslasena idullilist pereelu, tabab „Cougari“ kangelannat ootamatu kaotus – tema mees hukkub autoavariis. Suutmata tragoodiaga omal joul toime tulla, kapseldub Viktoria endasse, eemaldudes koigest. Esialgu valusamaks leinaperioodiks valja kirjutatud rahustitest saavad markamatult igapaevased kaaslased, leides ajapikku tarbimist oluliselt suuremas koguses kui ette nahtud, ka uhes alkoholiga, vedades peategelast mooda allakaigutreppi elu piiritute pohjakihtide poole. Kes on aga see mees, kes, kuulnud Viktoriale osaks saanud onnetusest, ta ules otsib ja otsustab seekord mitte jatta, noudku viimane palju tahes? Hoolimata kunagisest ulekohtusest lahkuminekust, saatnud talle anonuumselt nelja aasta jooksul siira armastuse margiks naistepaeval roosikimbu ning oma pealtnaha ideaalsele abielule tema parast, saagu mis saab, paevapealt joone alla tombas? Ja nuud, Viktorialt kusimatagi, ta enda juurde Haapsallu viib, luues sellest armsast linnakesest tema rahusadama? Kas vaatamata koikidele kohutavatele katsumustele, mida sugavas depressioonis naine korda saadab, on voimalik teda ennastohverdava armastusega deemonite kuusist paasta? Ravida terveks isegi psuhhiaatrite diagnoositud skisofreeniast? Liiatigi suurest vanusevahest olenemata? On vanusel uldse tahtsust, kui tegu on toelise armastusega?
Moningate intiimstseenidega vurtsitatud triloogia „Cougar“ III osa, alapealkirjaga „Voitlus“, ei ole soovitatav alla 18-aastastele ega konservatiivsete seksuaaleluliste vaadetega lugejatele.