Скачать книгу - Cougar. 3.osa. Voitlus


Eesti autori poolt pseudonuumi all kirjutatud triloogia „Cougar“ viimane osa raagib Seksijumala malelaual tule alla jaanud kuninga emotsionaalselt raskest vangerdusest oma sudamedaami kaitsmisel rundaja – deemonliku elu – vastu, ainsa relvana matiseisust paasemiseks lopuni siiras armastus.
Seljatanud hukutavad seksuaalsed ihad erinevate partnerite jarele, elades lopuks truu kaaslasena idullilist pereelu, tabab „Cougari“ kangelannat ootamatu kaotus – tema mees hukkub autoavariis. Suutmata tragoodiaga omal joul toime tulla, kapseldub Viktoria endasse, eemaldudes koigest. Esialgu valusamaks leinaperioodiks valja kirjutatud rahustitest saavad markamatult igapaevased kaaslased, leides ajapikku tarbimist oluliselt suuremas koguses kui ette nahtud, ka uhes alkoholiga, vedades peategelast mooda allakaigutreppi elu piiritute pohjakihtide poole. Kes on aga see mees, kes, kuulnud Viktoriale osaks saanud onnetusest, ta ules otsib ja otsustab seekord mitte jatta, noudku viimane palju tahes? Hoolimata kunagisest ulekohtusest lahkuminekust, saatnud talle anonuumselt nelja aasta jooksul siira armastuse margiks naistepaeval roosikimbu ning oma pealtnaha ideaalsele abielule tema parast, saagu mis saab, paevapealt joone alla tombas? Ja nuud, Viktorialt kusimatagi, ta enda juurde Haapsallu viib, luues sellest armsast linnakesest tema rahusadama? Kas vaatamata koikidele kohutavatele katsumustele, mida sugavas depressioonis naine korda saadab, on voimalik teda ennastohverdava armastusega deemonite kuusist paasta? Ravida terveks isegi psuhhiaatrite diagnoositud skisofreeniast? Liiatigi suurest vanusevahest olenemata? On vanusel uldse tahtsust, kui tegu on toelise armastusega?
Moningate intiimstseenidega vurtsitatud triloogia „Cougar“ III osa, alapealkirjaga „Voitlus“, ei ole soovitatav alla 18-aastastele ega konservatiivsete seksuaaleluliste vaadetega lugejatele.