Скачать книгу - Hispaania saapad ja silmad



Pistaks pere, uheksakuune tudruk Rott kaasa arvatud, autohaagisesse ja hangiks kaks kuud Hispaanias? Miks mitte. Moeldud – tehtud.


Armastuse silmad Armastuse silmad

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Uus Dornochi krahv on vastu votnud McDornide klanni juhi koha, kuid see pole tema jaoks kerge. Ta on pime ega moista oma alamate keelt, kuna on ules kasvanud ja hariduse saanud Inglismaal. Vara McDorn on nous mehele appi tottama ja tema abiliseks hakkama.Krahvi juures olles saab neiu teada, kuidas krahv nagemise kaotas. Vara teab, kust abi leida, kuid enne seda nurjab ta salanou, mille kaigus meest tappa tahetakse. Lopuks sunnib saatus, mis on krahvi ja Vara kokku viinud, nad teineteisesse lootusetult armuma.


Aja jalg kivis. Hispaania Aja jalg kivis. Hispaania

Автор: Helgi Erilaid

Год издания: 

See on neljas „Aja jalg kivis“ – rannakud suurde, uhkesseja salaparasesse Hispaaniasse. Kulastame ajaloolist Madridi ja muidugiBarcelonat, moistatuslikku Antonio Gaudi linna. Kaime ara Andaluusias jaKastiilias ning liigume mooda vapustavalt kaunist magiteed Rondasse, kuhusealne harjavoitluse areen on otsekui magnetiga ligi tommanud kuulsaidmehelikke mehi eesotsas Ernest Hemingwayga. Lopuks touseme koisraudteelGibraltari kaljule Ibeeria poolsaare koige lounapoolsemas tipus, et ule kitsavaina silmitseda uduses kauguses paistvat Aafrika mandrit.


Minu Hispaania Minu Hispaania

Автор: Anna-Maria Penu

Год издания: 

See on Anna-Maria Penu bestselleri uus, taienduste ja parandustega trukk. Raamatus on nuud kirevad pildid Hispaania elust ja uus pikk peatukk, mis vastab ka kusimusele: mismoodi laheneb Anna-Maria ja tema kaasa Ernesto abieluburokraatia, kuidas saavad nad hakkama intervjuuga, kus peavad enda koosolelu legaalsust toestama?


Osav Peter ja tema Fantastilised Silmad Osav Peter ja tema Fantastilised Silmad

Автор: Jonathan Auxier

Год издания: 

„Osav Peter ja tema Fantastilised Silmad” on haarav seiklus kumneaastasest pimedast orvust, kellest olude sunnil saab meistervaras. Uhel saatuslikul parastlounal nappab Peter salaparase karbi, milles on kolm maagilist silmapaari.Esimest paari proovides satub ta hetkega peidetud saarele, kus talle esitletakse erilist ulesannet: reisida kaugemale tuntud maadest ja paasta kadunud kuningriik selle reeturliku valitseja kuusist. Fantastiliste Silmade ja mone upris ebatavalise sobra abiga asub Peter unustamatule, seikluslikule reisile, et paasta hadasolijaid – ja avastada oma toeline saatus.EESTI LASTEKIRJANDUSE KESKUS SOOVITABPABERRAAMAT SOODUSHINNAGA


Grey. Grey. "Viiskummend halli varjundit" labi Christiani silmade

Автор: E.L. James

Год издания: 

E. L. James toob meieni Christiani enda sonadega ta motted,meenutused ja unenaod. Me naeme uuest varskest vaatepunktist armastuslugu,mis on paelunud miljoneid lugejaid ule kogu maailma.Christian Grey kontrollib koike oma maailmas, kus valitseb kord ja distsipliinning samas taielik tuhjus – kuni paevani, mil Anastasia Steele ta kabinettisona otseses mottes sisse kukub. Christian puuab naist unustada, ent tedavaldab tunnetetorm, mida ta ei moista ja mille vastu ei saa. Ana on vagaerinev teistest naistest – ta on uje ja ebamaine ning mehele tundub, et Ananaeb ta imelisest ariedust ja uhkest elustiilist sugavamale, otse ta kulmahaavatud sudamesse.Kas Christian suudab Anaga koos olles vabaneda lapsepolve oudustest, mis tedaigal oosel kummitavad? Voi toukavad mehe sunged ihad, kontrollivajadus jaenesepolgus Ana temast eemale ning havitavad Christiani orna lootuse?