Скачать книгу - Kolupead Ameerikas



Poorane reisilugu kahe eestlase retkest roostes ja streikiva autoromuga labi Ameerika Uhendriikide, kust ei puudu muhedad sekeldused, pesuehtsad Porguinglid, hipid, indiaanlased ning koguni kokaiin.


Kevad kahel rannikul ehk tundeline teekond Ameerikasse Kevad kahel rannikul ehk tundeline teekond Ameerikasse

Автор: Jaan Kaplinski

Год издания: 

Kuigi Jaan Kaplinski uue raamatu motted on saanud oma impulsi autori reisist Ameerikasse, ei ole tegemist niivord reisiraamatu, kuivord omamoodi ilukirjandusliku esseistikaga, mis vabas, kuid vagagi intrigeerivas vormis kasitleb koige erinevamaid globaalse ulatusega teemasid. Loomulikult ei ole USA Kaplinski jaoks mingi imetlusobjekt, kuid autori hoiak pole mitte mahategevalt, vaid motlemapanevalt kriitiline. Ja seda mitte ainult globaalsetes, vaid ka kohalikes asjades.


Tee teab - Ehh, Uhhuduur Louna-Ameerikas Tee teab - Ehh, Uhhuduur Louna-Ameerikas

Автор: Hannes Hanso, Mart Kuusk, Priit Kuusk, Liivo Nigla Rutman

Год издания: 

Viies reis viis uhhuduurlaste rattaseltskonna Louna-Ameerikasse, kus selgus kiirelt, et kui inimene planeerib, siis jumalad naeravad. Paevas suudeti labida heal juhul pool plaanitud distantsist, sest koikjal olid loputud maed ja tekkis muid ootamatumaid probleeme. Mehed on vanemad, muresid on uusi, aga karavan liigub Argentiinast Peruu poole ja nalja saab ikka ka.


Unistuste seiklus Ladina-Ameerikas Unistuste seiklus Ladina-Ameerikas

Автор: Kertu Jukkum

Год издания: 

2018. aasta sugisel teen otsuse: enam ma ei looda, et tanasest saab mu elu parim paev, vaid haaran ohjad enda katte. Jatan koik, et minna unistuste reisile Ladina-Ameerikat avastama.Pakin vaikese seljakoti ja lendan ookeani taha, kus mind ootab neli kuud ja uheksa riiki tais pooraseid seiklusi, ootamatuid kohtumisi ning magusaid oppetunde. Pole ime, et glamuurse elu jarele kodumaal ei teki mingit igatsust! Reisi sisse mahub rankraske teekond laanepoolkera korgeima mae Aconcagua tippu, kohtumine sugaval Amazonase dzunglis elava hoimuga ja isegi lummava Antarktika kulastamine.Ladina-Ameerikas kogetu teeb mu tanulikuks koige eest, mis mul on, ning opetab elu veelgi kirglikumalt usaldama ja armastama.