Скачать книгу - Kaval Kilk ja kaksteist lolli



Pankrottimine kui uue aja hobusevargus Sisukirjeldus: See raamat on tervitus pankrotimeister Rein Kilgile tema ustavatelt tootajatelt. Kuidas alluvad kohtu ja politsei katte jatta ja ise puhtalt paaseda.


Minu Bangkok. Kaksteist trellitatud ust Minu Bangkok. Kaksteist trellitatud ust

Автор: Ervin Bernhardt

Год издания: 

„Kui teil on plaanis lahiajal Bangkokki soita ja lootsite sellest raamatust reisi peale kasulikke napunaiteid leida, siis pange see parem tagasi sinna, kust votsite, ja kui enam ei onnestu, siis palun vabandust.Aga seda, mida mina seal nagin, Lonely Planetis ei olnud, ehkki hoiatati, et arge te Tais sigadusi tehke, muidu alles saate, nii et paha hakkab.”Ervin Bernhardt 1995. aasta juunikuus voeti Ervin Bernhardt Bangkoki lennujaamas kinni suudistatuna narkootikumide veos ja moisteti eluks ajaks vangi. Tanu riikidevahelisele kokkuleppele toodi ta kaheksa aastat hiljem, 2003. aasta kevadel Bangkokist Eesti vanglasse ule. Autor saastab lugejat vanglaelu oudustest ja alasti angist, kirjeldades tavamotlemise piiridest valja­poole jaavaid olukordi ja teekonnal kohatud varvikaid tuupe groteski ulatuva huumoriga.


Kaksteistkummend tutart Kaksteistkummend tutart

Автор: Friedrich Reinhold Kreutzwald

Год издания: 

'Eesti rahva ennemuistsete juttude'' hulka kuuluv jutustus.


Kupsiseparadiis ehk kaksteist kuud Kupsiseparadiis ehk kaksteist kuud

Автор: Kerttu Rakke

Год издания: 

Monede arvamuste kohaselt tahendab Kupsisteparadiis linnaosa, kus igas eramajas ja ridaelamuboksis elab perekond: ema-isa, kaks last, kaks autot ja koer. Selle raamatu tegelased elavad kull taolises paigas, ent rahulik eeslinnaelu ei kuku neil kuidagi valja. Lisaks sarnasele aadressile ja sisemisele uksildustundele on peategelased omavahel rohkem seotud, kui nad ise arvatagi oskavad.
Raamat annab hea ulevaate masu-eelsest Eesti elust eelmise kumnendi keskpaigas, kus tarbimine korge ja oluline on raha.


Der Rosenkavalier Der Rosenkavalier

Автор: Рихард Штраус

Год издания: 



Viimane kavaler Viimane kavaler

Автор: Alice Wool

Год издания: 

Lockhart Valley kulakest Inglismaal valdab elevus – lopuks ometi on Kanarbiku moisa ilmunud peremees. Ta on noor, nagus ja vallaline ning see on kohalikele neidudele koige tahtsam, sest kulla ei ole jaanud enam uhtki vaba meest. Kellele neist saatus naeratab? Kas kaunitar Lilyle, kunstnik Agathale, habelikule Gerryle voi hoopis karmile ja ebasobralikuna tunduvale Meganile?