Скачать книгу - Turvalise internetikaitumise kasiraamat lapsevanematele



Kas teate, mida tahendavad sonad vlogima, fraping voi sekstimine? Kas teie lapsed on vilkad sautsujad, keda nende facebooki-sobrad kasvava intensiivsusega muksavad ja taagivad? Paljud lapsevanemad ei tea, mida nende lapsed vorgus teevad ja kellega suhtlevad. Mida uusmeedia maailma uldse peaks tahele panema? Raamatu esimeses osas tutvustatakse ohtusid, millele vanemad peaksid tahelepanu poorama. Kasitlemist leiavad: ebasobiv veebisisu, naiteks enesevigastamist ja soomishaireid propageerivad saidid; laste seksuaalne ahvatlemine; lastele suunatud reklaam; internetipettused, illegaalne failivahetus ja kahjurvara; soltuvus ning muud terviseriskid. Teine osa sisaldab turvalise internetikaitumise ABC-d. Lisaks turvalise e-kaitumise koige elementaarsematele votetele, nagu naiteks kasutajanime ja salasona enda teada hoidmine, tuleb juttu digitaalse jalajalje minimeerimise vajalikkusest, vanemliku kontrolli kehtestamise voimalustest, sh tarkvaralahendustest, ning koolide e-turvalisusest. Pohjalikumalt kasitletakse kuberkiusamise probleemi ning selle voimalikke lahendusi. Kolmas osa annab ulevaate facebooki-fenomenist ja vorgumangudest, pikemalt on kasitletud YouTube’i. Vaagitakse mobiilsete seadmete (tahvelarvutite ja nutitelefonide) turbekusimusi ning laste privaatsuse kaitsmise vajalikkust geolokatsioonitehnoloogia ja koige-jagamise ajastul. Raamat, mis on originaalis kirjutatud briti lapsevanematele, on varustatud rohkete toimetajakommentaaridega – need aitavad lugejatel vorrelda spetsiifiliselt inglaslikku infot analoogsega Eestis. Lisatud on viited Eesti karistusseadustiku asjakohastele koosseisudele.


Kasiraamat unelmate naiste vorgutamiseks Kasiraamat unelmate naiste vorgutamiseks

Автор: Aleksandr Kents

Год издания: 

Sellest raamatust saab Teile suureparane opetaja kaunite naistega tutvumiseks ja nende edukaks vorgutamiseks. Sa suudad leida oma teise poole voi kui ta on Sul juba olemas, siis olen kindel, et leiad tulevikus oma suhtest enda jaoks nii mondagi uut ja ponevat.


Giidi kasiraamat. Vanalinn Giidi kasiraamat. Vanalinn

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks nii neile, kes valmistuvad Tallinnas giidinatood alustades atesteerimiseks, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele vanalinna, kui neilegi, kel on huvi ja teadmistejanulihtsalt enese roomuks Tallinna vanalinna avastada.Ennekoike sisaldab see elementaarseid teadmisi, mis igale giidile on hadavajalikudja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Personalijuhtimise kasiraamat 2012. 2., taiendatud trukk Personalijuhtimise kasiraamat 2012. 2., taiendatud trukk

Автор: Riina Varts, Katrina Laurson

Год издания: 

Viis aastat on moodas eelmise ja Eesti esimese kasiraamatu ilmumisest. Otsustasime seda seiklust korrata, sest maailm ja personalijuhtimise valdkond Eestis on vahepeal oluliselt edasi arenenud. Tegu pole kordustrukiga vaid taiesti uue raamatuga. Votsime aluseks kull vana valjaande, aga kirjutasime seda edasi, tegime taiesti uue raamatu. Ka autorid on osaliselt uued. Vahepeal on muutunud ka PARE strateegia, oleme PARE Akadeemiaga sisenemas Eesti koolitus-arendusturule. Kasiraamat on Akadeemia uks alussammastest.Raamatus leiavad kasitlemist jargmised teemad:1. Organisatsiooni strateegia ja personalistrateegia2. Personali planeerimine3. Too analuus4. Personali varbamine ja valik5. Tulemusjuhtimine6. Personaliarendus ja koolitus7. Tasustamine8. Organisatsiooniuuringud9. SisekommunikatsioonMeie kasiraamatu autoriteks on personalijuhtimise valdkonna vaieldamatud liidrid ja asjatundjad. Koik nad on ka praktikud ja see pole juhus. Paljud meie autoritest loevad personalijuhtimise loenguid eri oppeasutustes, sealhulgas PARE enda koolitustel ja arenguprogrammides.


Paastikpunktiteraapia kasiraamat Paastikpunktiteraapia kasiraamat

Автор: Clair Davies

Год издания: 

Korvaldagem krooniline valu ise, ravimitetaValu leevendamisele spetsialiseerunud arstid on veendunud, et paastikpunktid, vaikesed pingule tombunud solmed lihastes, on umbes 75 protsendil juhtudest peamine kroonilise valu pohjus. Nad on leidnud paastikpunkte praktiliselt koigi patsientide lihastest.Kuna paastikpunktid tekitavad peaaegu alati valu mujal kehas, mitte seal, kus punktid ise paiknevad, on neid raske diagnoosida ja toodelda, kui ei tea, mida tapselt otsida.See kasiraamat naitab konkreetselt, millele peaksid paastikpunktide hindamisel keskenduma. Lihtsatelt piltidelt naed, kus paastikpunktid kehas tekivad ja kus valu avaldub. Seejarel selgitatakse samm-sammult, kuidas taolisi kroonilise valu allikaid ravida hammastavalt tohusate massaazitehnikate abil, mida saad kerge vaevaga ise rakendada.Taiendatud, parimast paastikpunktiteraapia kasiraamatust leiad lisaks progressiivseid lihaste loogastamise tehnikad, mis toetavad ja tohustavad paastikpunktiteraapiat. Spetsiifilisemaid juhiseid antakse ka massooridele ja teistele spetsialistidele, kes sooviksid paastikpunktiteraapiat oma toos rakendada.Kui vaevled leevendust leidmata kroonilise valu kaes, tee endale teene ning opi ja kasuta selles kasiraamatus opetatavaid tehnikaid. Need lihtsad, tohusad oskused pakuvad toelist ja kestvat leevendust ravimite, arstivisiitide ja kallite protseduurideta.