Скачать книгу - Papagoide paevad



Atentaat, Suur lahing Petuulia linna all, Papagoide paevad, Eesti matus, Helesinine vagun


Vurst Gabriel ehk Pirita kloostri viimased paevad Vurst Gabriel ehk Pirita kloostri viimased paevad

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 



ksilduse paevad. Sari ksilduse paevad. Sari "Moodne aeg

Автор: Elena Ferrante

Год издания: 

Elena Ferrante kohta on oeldud, et ta on Itaalia koige paremini tuntud „vahetuntud” kirjanik. Viimane osalt ka seetottu, et tegemist on erakordselt privaatse inimesega, kellest pole peaaegu midagi teada ja keda lugejad pole isegi nainud. Arvatakse, et Elena Ferrante on varjunimi, kes aga edukate romaanide taga peitub, pole siiani teada. Intervjuudes on ta vaitnud, et on oma kirjastusele koige odavam autor, kuna keeldub igasugustest reklaamikampaaniatest. Tema romaan „Uksilduse paevad” tousis kohe parast avaldamist 2002. aastal Itaalias raamatumuugi edetabeli tippu, kus pusis terve aasta. Moni aasta hiljem vandati sellest ka film. Lugu kirjeldab tavalise abielunaise jark-jargulist allakaiku, kui ta mees ta kahe vaikese lapsega maha jatab. Minategelane leiab end oma koduseinte vahele loksu puutuna ja on sunnitud oma hirmudele nakku vaatama, et kuidagi moistuse juurde jaada ja oma eluga edasi minna.


Detektiiv Luuker Leebesurm 4: Sunged paevad Detektiiv Luuker Leebesurm 4: Sunged paevad

Автор: Derek Landy

Год издания: 

Lubage tutvustada, Luuker Leebesurm – tarkpeast detektiiv, koikvoimas maag, rapaste trikkide ja murdvarguste meister. Ahjaa, ja surnud. Koos ebatavalise ja salaparaselt andeka Stephanie Edgleyga moodustavad nad liidu, mis peab jagu saama koikematvast iidsest kurjusest. „Detektiiv Luuker Leebesurm: Sunged paevad“ on neljas lugu Derek Landy porgulikult ponevast noorteseeriast.–Luuker Leebesurm on tommatud paralleeluniversumisse. Pole ametlikku, Pelgupaiga heakskiiduga plaani tema paastmiseks.Samas, planeerimine pole kunagi olnud Valkuuria tugevaim kulg…Kuid isegi, kui ta suudaks Leebesurma tagasi tuua, poleks akki enam kuhugi tulla, kuna kamp pahalasi plaanivad havitada Varjupaiga ja moned vaga voimukad inimesed soovivad Valkuuria surma. Ja nagu sellest poleks veel vahe, on usna toenaoline, et sorts nimega Darquesse havitab kogu maailma ja inimkonna uhes sellega. Leebesurm on lainud, kogu lootus on Valkuurial. Kogu maailma raskus on Valkuuria olgadel ja saatus tema kates. On toesti sunged paevad.PABERRAAMAT SOODUSHINNAGA


Simmaniduo ja Kandlemees Sander LAULIK: 43 laulu sunnipaevadeks, pulmadeks ja muudeks pidudeks Simmaniduo ja Kandlemees Sander LAULIK: 43 laulu sunnipaevadeks, pulmadeks ja muudeks pidudeks

Автор: Koostaja Kandlemees Sander

Год издания: 

Austatud laulu- ja kandlemuusika sober Tihti laulavad peolised koos meiega kaasa. Kuid paljud on kurtnud, et koikide laulude sonad ei ole vaga hasti meeles ja oleks hea naha laulusonu paberil. Kogusime siia laulikusse kokku koige sagedamini Simmaniduo ja Kandlemees Sanderi pidudel kolavaid laule koos sonadega – kokku leiate laulikust 43 laulu. Osad laulud on kirjutanud Sander Karu (Kandlemees Sander) ja need on esitatud koos nootide ja sonadega. Selle lauliku abil on Teil hea neid laule kaasa laulda ja nautida. Meil on hea meel, kui need laulud pakuvad Teile roomu ja oleme tanulikud, et neid laule laulate! Head koos laulmist!


aevu paevad 2: Sissetung pimedusest. Sari aevu paevad 2: Sissetung pimedusest. Sari "Sundmuste horisont

Автор: Koostanud Veiko Belials

Год издания: 

Vene autorite jutukogumik. Koostanud ja tolkinud Veiko Belials. Sari: Sundmuste horisont. 256 lk. Raevu paevade teise valiku siduv motiiv, nagu pealkirigi utleb, on sissetung. See voib tulla kosmosest voi hoopis lahemalt, teistsugusest dimensioonist voi meie endi hulgast, aga igal juhul sunnib see inimesi tegema valikut, avab nende olemuse, sunnib seisma silmitsi raevu paevadega. Just seetottu on selles valikus koos nii lootus kui lootusetus, traagika ja romantika, tillukesed kangelasteod ja suured pettumused, aga ka motestatud ja mottetud eneseohverdused. Ja jaab igauhe enda otsustada, kas me oleme „maailma parimad kiskjad”, nagu utleb ajakirjanik Enguerrand „Loomavas juunis”, voi „korgkultuurne rass, kellel puudub agressiivsus teistlaadi moistusliku elu esindajate vastu, rahu ja headuse kandjad, torvikuleek pimeduses”, nagu valjendub minategelane Maksim Tihhomirovi jutus. Ja kas see viimane maaratlus on tosine voi iroonilis-sarkastiline.