Скачать книгу - "Litteraria" sari. Minu koolipolve Tallinn 1916-1922



Litteraria: eesti kirjandusloo allikmaterjale, 16. vihik


The Languages of Smaller Populations: Risks and Possibilities. Lectures from the Tallinn Conference, 16–17 March 2012 The Languages of Smaller Populations: Risks and Possibilities. Lectures from the Tallinn Conference, 16–17 March 2012

Автор: Urmas Bereczki

Год издания: 

16.–17. martsil 2012 toimus Eesti Rahvusraamatukogus rahvusvaheline ja interdistsiplinaarne konverents, mille pealkirjaks ja teemaks oli „Vaikerahvaste keelte riskid ja voimalused“. Urituse patrooniks oli Riigikogu esimees pr Ene Ergma, president Toomas Hendrik Ilves saatis kirjaliku lakituse konverentsi ja sellel osalejate tervituseks.Konverentsil osales kokku 20 teadlast 9 erinevast riigist: Eestile lisaks Groonimaalt (Taani), Walesist (Uhendkuningriik), Prantsusmaalt, Itaaliast, Ungarist, Latist, Soomest ja Venemaalt. Ettekanded tegelesid osalt vaikerahvaste keelte ellujaamisstrateegiatega, osalt aga keele ja kultuuri erinevate ilmnemisvormide ning nende omavaheliste seoste dunaamikaga, millest pika peale keelte jatkusuutlikkus paljuski oleneb.


Tallinn - Estonia's Capital Tallinn - Estonia's Capital

Автор: Margit Mikk-Sokk

Год издания: 

None


Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Tallinna jutud. Kollid Tallinna jutud. Kollid

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 

Luhijutt sarjast Tallinna jutud.


Tallinna jutud. Orelimangija Tallinna jutud. Orelimangija

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 

Luhijutt sarjast Tallinna jutud.