Скачать книгу - ui jumal oli janes. Sari "Moodne aeg



Inglise naitleja ja kirjaniku Sarah Winmani (snd 1964) romaani minajutustajaks on tudruk nimega Elly, keda umbritseb kirev galerii kummalisi sugulasi ja tuttavaid: vend, kes kuidagi ei suuda maailmas oma kohta leida; vanemad, kes teinekord otsustavad teha oige akilisi kannapoordeid; voluv filmistaarist tadi; hakkaja, ajuti lausa uleloomulike voimetega sobratar; oomajalised, kellest aastatega saavad peresobrad. Koik nad on kenad inimesed, kelle elu pole aga sugugi kerge – ei lapsepolves ega taiskasvanueas, ei 1970. ega 1990. aastatel, ei Londonis, Cornwallis ega New Yorgis. Napis, humoorikas laadis kirjeldab Winman, kuidas sellise seltskonna suhteragastikes ellu jaada ja voib-olla koguni onnelikuks saada. Romaan jutustab vennast ja oest, lapsepolvest ja suureks saamisest, sopradest ja perekonnast, voiduroomust ja kaotuskurbusest ning koigest, mis sinna vahele jaab. Ennekoike aga jutustab see raamat armastusest igal voimalikul kujul.


ark. Sari ark. Sari "Moodne aeg

Автор: Jevgeni Griskovets

Год издания: 

Venemaa uhe menukama autori Jevgeni Griskovetsi dunaamilise ja vaga tanapaevase romaani „Sark“ minajutustaja on provintsist parit noor arhitekt, kelle silme labi kerkib lugeja ette nullindate Moskva kogu oma kirevuses. Haaravate suzeepooretega romaani tegevus toimub uhe oopaeva valtel. Teost ilmestavad vaimukad dialoogid ning armuvalu kaes piinleva peategelase teravapilgulised tahelepanekud Moskva ja selle elanike ule koos kurbnaljakate tagasivaadetega kaugeks jaanud kodupaigale.


isk. Sari isk. Sari "Moodne aeg

Автор: C. K. Stead

Год издания: 

Hiljaaegu lahutatud uusmeremaalane Sam Nola naaseb Londonisse, kus ta 20. eluaastate alguses oli veetnud paar aastat. On 2003. aasta algus ja molemal pool Atlandi ookeani on koige olulisemaks teemaks Iraagi soda. Ent Sami jaoks pole elu kunagi olnud parem: tema taiskasvanud tutar soovib isaga suhteid ules soojendada ning Samil on kasil mitu tulutootavat projekti pangandussektoris. Ent kui ta saab teada, et uhe nadala sees on surnud tema kaks sopra, hakkavad taiuslikku ellu tungima morad… C. K. Stead on Uus-Meremaa prosaist, luuletaja ja kriitik, ta on kirjutanud romaanid „Mansfield” ja „Mu nimi oli Juudas”. 2010. aastal voitis ta ajalehe Sunday Times luhijutu auhinna.


Kauka jumal Kauka jumal

Автор: August Kitzberg

Год издания: 



Magede jumalanna Magede jumalanna

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Printsess Thead haaras kabuhirm, kui ta isa, Kostase kuningas, talle teatas, et ta peab abielluma naaberriigi monarhiga. Kuningas Otho oli Kostase jaoks vaga oluline isik, kuid paraku oli mees vaga vana. Tagant kihutatuna suure armastuse unistusest, pogeneb Thea lossist ja kohtub korgel metsastes magedes Nikose-nimelise kunstnikuga.Thea tajub instinktiivselt, et Nikos on osa temast ja mees tunneb sama printsessi suhtes. Nad suudavad teineteise motteid lugeda ja nende vahel tekib lahedus, mis puhib minema koik muu, niisiis otsustab Thea jaada kunstniku maekuljel asuvasse majakesse. Jargmisel paeval viib Nikos Thea mustlasmuusikat kuulama, kuid tagasiteel mustlaslaagrist votavad neid vangi koiki Balkanimaid hirmu all hoidvad bandiidid.Kuidas Nikos Thea kahe noore himura bandiidi kaest paastab ja pimedas koopas ta katt palub – sellest koigest raagib Barbara Cartlandi raamat.


Jumalanna ja tantsijatar Jumalanna ja tantsijatar

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Viis, kuidas Tregaroni hertsog vaatas Larentiat, pani neiu tundma, nagu oleks mees ta petuskeemist labi nainud ning et ta teadis, et naine pole ei naitlejanna ega abielus.Hirmunud ja segaduses Larential on ees meeleheitele ajav valik. Kas ta jatkab valetamist, et paasta kaks vaga erinevat inimest – oma vanaldane isa, kuningas Arturi legendide uurija, ja Gaiety teatri tantsutudruk Katie King – piinarikkast surmast? Kas temast saab toesti valjapressija? Teekond Garonite lossi viis Larentia tagasi Camelot’sse, kuid tal tuli uletada palju takistusi, enne kui legendides kujutatud armastus leidis hertsogi kuumades suudlustes tema jaoks toelise elu.